Volg ons: 

Facebook  LinkedIn  Twitter  

   
   
Home   Nieuws   Video's   Externe links   Contact
   
   

 

Video's

Paul McCartney en Ringo Starr promoten TM in onderwijs

Het TV programma De Rode Loper van de Vlaamse BRT schonk aandacht aan dit benefietconcert...

Paul McCartney en Ringo Starr traden op tijdens een benefietconcert in New York, op zaterdag 4 april. Andere sterren die deelnamen waren o.a. Donovan, Moby, Mike Love, Sheryl Crow, Ben Harper.

Het concert had als titel: "Change Begins Within", "Verandering begint van binnen". De opbrengst van dit concert ging naar de David Lynch Stichting die wereldwijd 1 miljoen schoolkinderen wil ondersteunen in het aanleren van Transcendente Meditatie (of TM).

TM geeft diepe rust aan het zenuwstelsel, waardoor de kinderen erna rustiger en alerter zijn. Geweld en agressie vermindert in de scholen en de toetsresultaten gaan erop vooruit.

Voor meer informatie : www.davidlynchfoundation.org

  Meditation in Schools (Quiet Time Program) - David Lynch Foundation

To combat the negative effects of traumatic stress, the David Lynch Foundation offers the Quiet Time Program with the TM Meditation technique in hundreds of...

Deze video's staan ook op op onze Facebookpagina Stressvrije Scholen.
We kunnen ons niet voorstellen dat er maar zo weinig mensen vinden dat de scholen stressvrijer behoren te zijn. Ben je op Facebook, kies een video uit om te delen om voor ons meer likes te krijgen.
Bedankt voor het delen.
Stiltetijd in San Francisco

Meditation in San Francisco School Improves Learning

De directeur van deze school vertelt hoe hij op heel wat tegenwind en onbegrip stuitte in het begin, maar dat zijn doorzettingsvermogen uiteindelijk toch beloond werd. In 2008, nadat hij het systeem had ingevoerd, mocht hij de onderscheiding van “schooldirecteur van het jaar” ontvangen van President Bush. Na een grondig wetenschappelijk onderzoek die de effecten bevestigden wil het onderwijsministerie nu TM op scholen in de hele regio rond San Francisco invoeren.

  Ugandan Girls school introduces Transcendental Meditation

Visit http://www.davidlynchfoundation.org for more info about the programs of our foundation.

Stiltetijd op een school in Oeganda.
Bringing joy to the school environment - Principal Jim Dierke (PART 11)

http://www.davidlynchfoundation.org/ In this clip from the David Lynch Foundation's 3rd Annual Change Begins Within Gala, Jim Dierke, 41 year veteran of the ...

V.S. Schooldirecteur van het jaar Jim Dierke zegt dat stressvrije scholen (quiet time) het beste programma is dat hij in 40 jaar is tegen gekomen. In deze clip geeft hij enkele statistieken.

  Quiet Time Program in San Francisco Schools

Students and teachers speaking about their experiences with TM-Quiet Time Program in San Francisco schools

Videoclip met Elaine Moskowitz (School Librarian), Marisa Alfieri (Assistant Principal), Erica Perdu en Steven Bonaccorso (leraren Engels), samen met een aantal leerlingen over hun ervaringen met stiltetijd.
Red Carpet Interviews at David Lynch Foundation's "Meditation Creativity Peace" LA Premiere

http://www.davidlynchfoundation.org/ On April 2, 2013, in the Billy Wilder Theater at the Hammer Museum in Los Angeles ...

Hier, een stichting die gedragen wordt door BN'rs en die zich inzet voor het promoten van TM, zijn we nog ver vandaan.

Deel zo vaak als maar kan de berichten van deze pagina :)

  Trinity College Women's Squash on Transcendental Meditation

The Trinity Women's Squash Team was trained in the Transcendental Meditation technique. TM is a technique that increases focus, stamina, energy and reduces s...

Tja, TM kent multi disciplinaire toepassingen :)